Enkele referenties 

't Veilinghuis hostte reeds feesten voor bedrijven als Mercedes Claes & Zn., Langens, OVAM, Veiling Haspengouw, SBB, Qontact, Punch Power train, VCST ...
Hieronder lees je enkele getuigenissen.

OCMW Sint-Truiden 

Jan, Luc

Hartelijk dank voor de prima organisatie van het vrijwilligersfeest van woensdag 8 maart 2017. Alles was goed geregeld, het eten was lekker & de vrijwilligers waren supertevreden. Dus wij ook!

Een dikke merci, en ook complimenten aan het personeel dat gisteren aanwezig was. Ze hebben ons ook zeer goed verzorgd.

Met vriendelijke groeten*
Nic Herbots
Centrumleider Dienstencentrum Cicindriahuis

13 september 2015
Gouden Bruiloft

Beste Jan,

 

Eerst en vooral wil ik u en uw medewerkers hartelijk danken voor het geweldige jubileumfeest van mijn ouders op zondag 13/09/2015.

 

Wij en onze genodigden waren uitermate tevreden over het lekkere eten, de sublieme bediening, de klantvriendelijkheid, ...

 

Eveneens waren wij aangenaam verrast om ook de dag nadien nog te mogen nagenieten van al het lekkers wat overgebleven was.

 

Graag informeren wij even wanneer het u past om de lege boxen terug te bezorgen.  Waar en wanneer kunnen wij hiervoor het best bij u terecht?

 

Met vriendelijke groeten en nogmaals een welgemeende dankuwel voor de uitstekende service,

 

Nancy Velkeneers

16 mei 2015
Trouwfeest

Dag Jan,

 

Dag Jan,

allereerst willen we u en iedereen van 't Veilinghuis bedanken voor alles wat jullie gedaan hebben om er een onvergetelijk huwelijksfeest van te maken. Het was af!!

We hebben heel wat complimenten gekregen: Het eten was heel lekker, de wijn was heel lekker de zaal was heel mooi, sjiek, gezellig,... De bediening was top!, ...
En we konden dit alleen maar bevestigen want het was allemaal meer dan in orde!!!

We hebben hier nog enkele dingen van jullie staan (oa bakken en een champagne-emmer). Je mag altijd doorgeven wanneer het past om dit binnen te brengen. Hopelijk ben je er dan, dan kunnen we je nog eens persoonlijk bedanken.

Groetjes

Sarah en Jan

26 april 2015
Communiefeest

Dag Jan,

 

Wij zijn wel wat later bij het schrijven van dit berichtje, maar we willen
even bedanken voor de fijne organisatie en het lekkere eten van zondag.

Het personeel deed hun job buitengewoon en was zeer aangenaam
in de omgang! Ze verdienen zeker een dikke pluim!

Mvg
Fam. Baldewijns - Goffings

2 april 2015
Oud BOB'ers

Waarde Jan en Luc ,

 

Bij deze wens ik U zowel persoonlijk als uit  naam van de ganse groep oud-BOB-ers (uitstervend ras en dus beschermde soort in Limburg) van harte te feliciteren voor de fijne gastronomie die U en Uw koks en allen die ons bedienden ons hebben voorgeschoteld! Het was een aangenaam bezoek aan St Truiden dat de ganse groep – allemaal Limburgers-  zich zal blijven herinneren.

Ikzelf ben “Truienaar” en U zult me nog wel terugzien al dan niet met groot gezelschap.

 

Hugo.

8 december 2014
Voka- Kamer van Koophandel

Beste Jan,

bedankt voor de prima georganiseerde avond die we gisteren
bij u hebben kunnen houden.
De vergaderzaal was erg aangenaam ingericht met de kerstverlichting.
En ook bediening & het eten was prima.

Met vriendelijke groeten
Geert Van Malcot

 

24 oktober 2013

Hallo,

Hierbij willen we jullie bedanken voor het geslaagde etentje gisterenavond.
 
Vriendelijke groeten,

Sara Stemgée


20 september 2013

Hallo,

Langs deze weg willen we jullie van harte bedanken voor de hele fijne receptie voor ons huwelijk op vrijdag 20 september!
Alles was prima in orde, de hapjes waren heel lekker, de zaal was heel mooi en alle gasten waren heel enthousiast. Dus het kon niet beter zijn.
 
Vriendelijke groeten,

Romain en Katrien Raets - Vandevoordt


"Beste Luc, Beste Jan,

Ik wou jullie nog eens persoonlijk bedanken voor het voorbije personeelsfeest (maart 2013). Dit jaar was het gewoon af. Zowel de familie als het personeel waren tevreden. Dit mag ook eens gezegd worden want vaak reclameren de klanten alleen maar. Bedankt voor de inspanning. Groetjes,"

Johnny Claes, Afgevaardigd Bestuurder Claes & Zonen Sint-Truiden NV. Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz & Smart


"Hallo Luc,

graag willen we jou en de rest van het 'team' heel heel graag bedanken! Mede dankzij jullie is onze dag nog mooier geworden. Iedereen was tevreden en vol lof! Alles was tot in de kleinste details in orde! de ontvangst, lekkere hapjes, lekker eten, heel veel drank en ambiance! De obers waren ook heel vriendelijk en behulpzaam! Echt bedankt! Heel heel heel veel groetjes"

Pieter en Evelien


"Geachte heer Withofs en personeel

Hier mede onze oprechte dank voor de zeer geslaagde avond. Het was er zeer gezellig in die sfeervolle zaal met een overheerlijk buffet. Zowel het koud, als het warm en niet te vergeten het dessertbuffet, werd door iedereen zeer gesmaakt en gewaardeerd. Daarom onze oprechte dank en waardering, ook aan de mensen voor en achter de schermen. Hopelijk kunnen wij in de toekomst nog eens op uw diensten rekenen. Hartelijk dank en beleefde groeten"

Magda Neyens namens Het Gregoriuskoor


"Dag Luc

Alles prima verlopen. Iedereen was zeer tevreden."

Francis SPIRITUS (Teamdag Vlaamse Overheid - Departement EWI)


"Geachte

Bij deze wil ik laten weten dat we als bestuur bedanken voor de wijze van voorbereiding en ontvangst op het feest verleden zaterdag 24 oktober. Alles was naar wens tot in detail. De tafelschikking, de bediening en het eten. We danken hiervoor."

Christiane HENRY (feest 50 jarigen)


"Bedankt!

Beste, alvast bedankt voor het zeer verzorgde communiefeest van zondag 25-04-2010. Iedereen vond het zeer lekker (complimenten aan de chef) en de kinderanimatie was zeker geslaagd. Voor herhaling vatbaar."

familie Vandevoort-Fransis


"Aan Directie en Personeel

Oprechte dank voor het smakelijke feestmaal dat u serveerde bij mijn gouden jubileum. Met een hartelijke groet en een sfeervol verlichte feestzaal namen wij onze plaats in, aan een knussig gedekte tafel. Dank U allen voor dit welgeslaagde feestmaal! De zusters Urselinen, mijn groten familie en vooral zuster Maria Wouters."

Zuster Romana

Beste Luc & Jan,

 

doe zo voort!

Manager VCST
Vrancken Leon

Feest van de gepensioneerden & Jubilarissen van VCST.